Följ Dafo Brand AB

WES+ mobilt brand- och utrymningslarm

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2017 08:00 CET

Dafos trådlösa brand- och utrymningslarm WES+ är ett nytt mobilt brandlarmssystem framtaget för byggarbetsplatser, tillfälliga boenden och andra miljöer där fasta brandlarm ännu inte kan installeras. Installationen är snabb och smidig, helt utan kabeldragning. De trådlösa detektorerna ansluts genom ett enkelt knapptryck och systemet flyttas lätt med till nya byggprojekt.

Till basstationen kan ett obegränsat antal enheter anslutas, vilket ger ett flexibelt, praktisk och effektivt system. Via basstationen identifierar man snabbt vilken enhet som utlöst larm. Det möjliggör snabba åtgärder och säkerställer ett effektivt skydd av människor, byggnader och tillgångar.

WES+ är CE-märkt och certifierat enligt den europeiska EN54-standarden för brandlarm. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Sparring, vd, Dafo Brand AB
Tel: 08-506 405 60, thomas.sparring@dafo.se

För högupplösta bilder:

Jeanette Chevalier, marknadschef, Dafo Brand AB 

Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se 

Dafo Brand AB är en av landets största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel med över 100 återförsäljare från Kalix i norr till Ystad i söder. Företaget är en offensiv aktör och expanderar kontinuerligt. Dafo Brand etablerades 1919, drygt 150 medarbetare och omsätter cirka 330 miljoner kr per år. Huvudkontoret ligger i Skrubba industriområde,

15 km söder om Stockholms centrum. För mer information, vänligen besök: www.dafo.se 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.