Följ Dafo Brand AB

Dafo Brand har tecknat avtal med Karolinska Institutet

Pressmeddelande   •   Jun 08, 2017 08:00 CEST

Avtalet omfattar årlig översyn och service av handbrandsläckare samt leverans av brandskyddsprodukter på KI:s campusområden i Solna och Huddinge.

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet. Den totala lokalytan är cirka 200 000 kvm, ungefärligt fördelat på
110 000 kvm i Solna, 70 000 kvm i Huddinge och 10 000 kvm hos övriga.

– Brandsäkerheten är en viktig del i en trygg arbetsmiljö. Genom vårt breda säkerhetsperspektiv strävar vi efter att skyddet för människorna, verksamheten och byggnaderna ska vara det bästa tänkbara. Vi ser fram emot ett givande samarbete med Dafo som ett led i den strävan, säger Christer Matonog, Säkerhetssamordnare vid Karolinska Institutet i Stockholm.

– Det ska bli spännande att samarbeta med Karolinska Institutet som satsar så stort på brandsäkerheten. Vi är väldigt stolta över förtroendet och ser verkligen fram emot att påbörja arbetet, säger Micael Carlsson på Dafo Brand AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Micael Carlsson, Chef Storkundsavdelningen, Dafo Brand AB Tel: 08-572 303 65, micael.carlsson@dafo.se

För högupplösta bilder:

Jeanette Chevalier, marknadschef
Tel: 08-506 405 01, jeanette.chevalier@dafo.se

Dafo Brand AB är en av landets största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel med över 100 återförsäljare från Kalix i norr till Ystad i söder. Företaget är en offensiv aktör och expanderar kontinuerligt. Dafo Brand etablerades 1919, drygt 150 medarbetare och omsätter cirka 330 miljoner kr per år. Huvudkontoret ligger i Skrubba industriområde,

15 km söder om Stockholms centrum. För mer information, vänligen besök: www.dafo.se 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.